Visual Edge Performance Trainer

Train je ogen met de vizual edge performance trainer

Wij hebben weer een zeer effectieve tool toegevoegd aan het SportFit Nederland systeem. Uiteraard met als doel om jou als sporter beter te laten presteren. Wij zijn sinds kort reseller geworden van de Vizual Edge Performance Trainer (VEPT). De VEPT is ontwikkeld in de Verenigde Staten door dr. Barry Seiler en is een geweldige en gemakkelijke manier om je sportprestaties te verhogen, ongeacht je sport of niveau. Je kunt de Vizual Edge Performance Trainer vergelijken met krachttraining voor het oog. Maar je hoeft hiervoor niet zwaar te tillen of prestatie bevorderende middelen te slikken. Het is eigenlijk heel gemakkelijk te doen.
 
Vizual Edge is een 3-D software programma om je visuele prestaties te bepalen, te evalueren en te versterken. Je kunt hiermee gemakkelijk je timing, visuele perceptie, besluitvorming en je algehele visuele systeem verbeteren. Vizual Edge Performance Trainer test, evalueert en verhoogt de snelheid en efficiëntie van je oogbewegingen, dieptezicht, herkenning en reactietijd.

Het is een wetenschappelijk bewezen aanpak die de klinische eigenschappen van je zicht verbetert waardoor je niveau van sporten verhoogt. Of je nu een doorgewinterde professional, een recreant of een serieuze jeugdsporter bent Vizual Edge zorgt voor een hoger sportniveau en hierdoor het verschil maken.
Vizual Edge Performance Trainer evalueert en verbeterd de volgende onderdelen:
 
Vizual Alignment ® – Als je ogen niet precies uitgelijnd zijn op een doel dan krijgen je hersenen de verkeerde visuele informatie. Vizual Edge Performance Trainer meet en verbetert je visuele uitlijning.
 
Depth Perception ® – Diepteperceptie gaat over alles waarbij je ogen samen moeten werken voor het nauwkeurig plaatsen van objecten in de ruimte, zodat je goed kunt vangen, slaan en verplaatsen. Vizual Edge Performance Trainer meet en verbetert je diepteperceptie.
 
Vizual Flexibility ® – Je ogen moeten samen gelijktijdig en efficiënt bewegen voor een goede oog-hand coördinatie. Vizual Edge Performance Trainer geeft je wetenschappelijk ontworpen oefeningen om de visuele flexibiliteit en coördinatie van jouw ogen te verbeteren.
 
Vizual Recognition ® – Vizuele herkenning is zeer belangrijk. Sporters moeten direct reageren op wat ze zien. Vizual Edge Performance Trainer verbetert je visuele herkenningvaardigheden.
 
Vizual Tracking ® – De meeste sporten vereisen dat je ogen zich kunnen fixeren op 1 punt. Dit heet single-point focus. Daarnaast moeten je ogen ook gefixeerd kunnen blijven dat ene punt (meestal een bal). Dit wordt tracking genoemd.
 
Vizual Edge Performance Trainer verbetert je focus en tracking.
Wil je meer informatie over deze effectieve manier om je sportprestatie te verbeteren? Klik dan op onderstaande link.