Partners van MTC Fysiotherapie

 

De orthopedisch chirurgen van het Diakonessenhuis Utrecht/Zeist/Doorn en MTC Fysiotherapie werken nauw samen in de vorm van het OrthoXpert Zorgplan. Het OrthoXpert Zorgplan is een behandelprogramma (voor en) na een knie, schouder of heup operatie. De inhoud van het behandelprogramma wordt stap voor stap in kaart gebracht om de revalidatie zo goed mogelijk te laten verlopen.

Alle behandelresultaten worden gemeten en vastgelegd om de kwaliteit van de behandeling te bewaken en zo te zorgen voor een optimaal resultaat. Intensief contact en afstemming van de behandeling direct na de operatie en bij de gezamenlijke controles, zorgen ervoor dat u het best passende behandelprogramma krijgt. MTC Fysiotherapie heeft veel ervaring met het uitvoeren van revalidatietrajecten in samenwerking met orthopeden. Kijk voor meer informatie op de website van OrthoXpert.

Intensief contact en afstemming van de behandeling direct na de operatie en bij de gezamenlijke controles, zorgen ervoor dat u het bestpassende behandelprogramma krijgt. MTC Fysiotherapie heeft veel ervaring met het uitvoeren van revalidatietrajecten in samenwerking met orthopeden. Kijk voor meer informatie op de website van OrthoXpert.

MTC Fysiotherapie heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met AnnaTommie.

Klanten van MTC Fysiotherapie kunnen hierdoor snel(ler) terecht bij de specialisten van AnnaTommie. Bovendien zal er regelmatig overleg plaatsvinden tussen AnnaTommie en MTC Fysiotherapie waardoor wij u als klant nog beter en sneller kunnen helpen.


Podozorg Zeist is toonaangevend in Zeist op het gebied van podologisch zorg. MTC Fysiotherapie werkt nauw samen met Podozorg Zeist en heeft zo de mogelijkheid om klanten van MTC Fysiotherapie nog beter en sneller te kunnen helpen.

 


MTC Fysiotherapie werkt nauw samen met alle huisartsen in Zeist e.o.

De Geeresteingroep, Somatic Fysio & Sport, MTC Fysiotherapie en Fysio Sport & Training slaan de handen ineen. Deze vier grote fysiotherapiepraktijken, met ruim 80 fysiotherapeuten op 13 locaties in Midden-Nederland, gaan inhoudelijk met elkaar samenwerken onder de noemer ‘Centra voor Orthopedische Revalidatie & Expertise Midden Nederland’ (CORE Midden Nederland). Alle vier de praktijken hebben de ambitie om kwalitatief voorop te (blijven) lopen in Nederland op het gebied van Fysiotherapie. Het zijn Fysiotherapie praktijken die al jaren voldoen aan de strengste eisen van de verzekeraars en hebben daarom allemaal het kwaliteitskeurmerk van Plus Praktijk. Slechts een paar procent van alle fysiotherapie praktijken in Nederland voldoet hier aan.

De vier grote praktijken zijn continu bezig met de vraag hoe de fysiotherapeutische zorg nog beter kan.
De bij CORE m-N aangesloten praktijken hebben besloten om op een actieve manier kennis en kunde met elkaar te gaan delen. Door deze vergaande samenwerking wordt de expertise bij iedere praktijk nog groter.